#LuisEsQuedaAVallcarca

Avui us volem explicar la història del Luis, veí i comerciant del barri de Vallcarca que fa unes setmanes que ha buscat el suport del Sindicat per salvar el seu negoci!

El Bar Luis fa més de 2 dècades que és obert a l’Av. Vallcarca 16-18, sent un espai de trobada conegut i estimat pel veïnat: al 2016 va reunir més de 1000 signatures a favor de mantenir la seva terrassa, tancada degut a la instal·lació d’una nova parada de bus.

Tot i haver complert sempre amb les seves obligacions contractuals, ara la propietat (que viu a Astúries) es nega a renovar-li el contracte que acaba a finals d’aquest mes. A més, en Luis està rebent pressions per part de la immobiliària local Webhouse (coneguda per les seves pràctique mafioses i la seva connexió amb Desokupa) per tal que també traspassi la llicència del bar a un preu irrisori.

Però això no és tot, durant anys, en Luis també ha sigut l’objectiu d’una campanya d’assetjament, amb tints homòfobs i xenòfobs, instada per la senyora Irene Güell (Presidenta de l’Associació de Veïns Gràcia Nord), que ha tractat de boicotejar el seu negoci constantment mitjançant denúncies, insults, amenaces i fins i tot agressions físiques.

Però ara, en Luis, ha decidit fer una passa endavant, ha dit prou i ha decidit que no marxa del barri: i estem al seu costat! Per això esteu totes convidades a la gran (RE)Inauguració del pròxim divendres 11/10! Instem al propietari, José Manuel Torres Álvarez, a escoltar el barri i renovar el contracte al Bar Luis!

#LuisEsQuedaAVallcarca
#VallcarcaLovesLuis

One thought on “#LuisEsQuedaAVallcarca

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s