La Dolores té casa!

La Dolores és una veïna de Vallcarca que fa tota una vida que lluita. Els últims 4 anys, ho ha fet acompanyada pel Sindicat d’Habitatge. En aquest temps, ha sobreviscut a la violència institucional, a l’assetjament immobiliari, a 2 desnonaments i a la incertesa d’estar allotjada en un pis okupat del Sindicat. Alhora, també s’ha implicat, en la mesura de les seves forces, en la lluita col·lectiva i veïnal. I tot això ho ha passat amb una discapacitat del 82%, una determinació de ferro i, sobretot, amb el suport i l’amor d’incomptables companyes i veïnes que hem estat al seu costat.

Ara, per fi, podem anunciar que ha guanyat: el passat 4 d’abril va anar a visitar el nou pis de lloguer social que ha aconseguit arrencar-li a l’Administració després d’una lluita incansable. O, com diu ella mateixa, que hem aconseguit entre totes.

Des del Sindicat d’Habitatge de Vallcarca volem celebrar aquesta petita gran victòria, que ens recorda que el suport mutu i la solidaritat són les millors eines que tenim a l’abast per a millorar les nostres vides i confrontar el Capitalisme que ens explota i desnona i les institucions que ens abandonen.

Avui i sempre, força sindicat ✊💙

Fil a X
Post a Instagram

Leave a comment